Assalammualaikum. Stumble on my blog? Click there --> | Dashboard | Follow
//Terukir di Bintang


Jyeah ! (Short Entry)
Monday, 19 March 2012 | 03:12 | 2 talkative person(s)
AMIRAH AWESOME

        Assalamualaikum and Hi peeps ! Tyqa's here. Okay mesti pelik kenapa tetibe tuka jadik Tyqa kan? Okay, i'm Myra bestie. Saya cuma mengeditkan belog die supaya nampak lebih omeyy dan ohsem. Ouh, serieslyy, cun kann? Oke puji diri sendiri :P Takpe ustaz tyka cakap sokay puji untuk naikkan semangat diri. Haha, ekceli belog nih dah berhabuk gile kan? Syiuh..syiuhhh *tiup habuk* Okay, normall ahh. As a student, memang jarang lah kite nak mengonlinekan diri. As well as you all know, kami nih bebudak PMR, takde masa nak bloggie nih semua. Ia cuma hobi okay. Saya disini hanya ingin mengucapkan special thanks to Amirah Hayati kerana telah menggunakan perkhidmatan saya yang tak seberapa nih. Ekceli tyqa yang tawarkan diri. Maklumlah. Bosan gile kudd. Okay, short entry je nih. Saja nak testing. Sory kay miya. Ehh' lupe, Miya tuh nama manja dia tau. Sory sesangat seab publish sesuka hati. Tapi i tak takut pun dengan you. Sebab you selalu kene buli dengan i kan? Tengs kerana bagi pinjam even i tak mintak izin. Haha. :P Assalamualaikum :)

❤ older posts /

Terukir Di Bintang

Template by : Nuha Amysha
Images : weHeartit
Background : Amirah